Google Lighthouse Google Lighthouse

Google Lighthouse σύντομα και για τον Firefox

Οι προγραμματιστές της Google ανακοίνωσαν την προηγούμενη Τετάρτη μια νέα επίσημη επέκταση του Google Lighthouse για τον Firefox. To "Google Lighthouse Firefox" είναι ένα πρόγραμμα λογισμικού ανοιχτού κώδικα (OSS) με μερικά διαφορετικά σημεία ενσωμάτωσης. Και πλέον υπάρχει τουλάχιστον μία εκδοχή του παραπάνω εργαλείου που θα χρησιμοποιηθεί ως επέκταση του Firefox.
Ο Firefox μέχρι προσφάτως δεν είχε εξετάσει την επέκταση, οπότε η συγκεκριμένη (επέκταση) εντάχθηκε αυτόματα στην κατηγορία “not a Recommended Extension”. Ο Firefox αναμένεται σύντομα να επανεξετάσει την εν λόγω επέκταση και να την εντάξει στη λίστα “Recommend”.

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ;

Το Google Lighthouse είναι μια συλλογή πολύ χρήσιμων εργαλείων για επαγγελματίες σε όλο το φάσμα του κλάδου μας. Για όσους από εμάς δεν έχουν γνώσεις developing, μπορούν εύκολα να διαβάσουν συνοπτικές αναφορές και να έχουν στοιχεία για να παρουσιάσουν και στην συνέχεια να ενημερώσουν τους πελάτες τους. Ενώ όσοι ασχολούνται με το τεχνικό κομμάτι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την έκδοση CLI για να εισάγουν δοκιμαστικά όρια αξιολόγησης, τα οποία σας εξασφαλίζουν πιο εξειδικευμένες μετρήσεις απόδοσης των εφαρμογών σας. Όλα αυτά έχοντας ως στόχο να κινούμαστε στο πλαίσιο μίας συνεχούς διαδικασίας ολοκλήρωσης, έρευνας και ανάπτυξης.

*Το Google Lighthouse είναι ένα αυτοματοποιημένο εργαλείο ανοικτού κώδικα για τη βελτίωση της απόδοσης, της ποιότητας και της ορθότητας των εφαρμογών μας.

© George Siempos. All rights reserved.