Αυξήστε την αναγνωρισιμότητα σας σε έξι δευτερόλεπτα

Μια bumper ad είναι ένα βίντεο έξι δευτερολέπτων, ιδανικό για να αυξήσει την απήχηση μιας επιχείρησης (και πιο συγκεκριμένα να αυξήσει το reach και frequency μιας επιχείρησης). Τέτοιου είδους διαφημίσεις είναι διαθέσιμες μέσω του GoogleAdWords. Αποτελούν προσθήκη μιας παραδοσιακής καμπάνιας και χρεώνουν βάσει CPM (Κόστος ανά χίλιες εμφανίσεις).

Οι bumper ads μπορούν να επεκτείνουν την απήχηση μιας υπάρχουσας καμπάνιας συμπληρώνοντας τα βασικά μηνύματα της. 

Αν σκεφτείτε τις δικές συνήθειες προβολής βίντεο, ίσως διαπιστώσετε ότι κάποιες φορές βυθίζεστε μέσα στην αγαπημένη σας λίστα και άλλες κολλάτε σε κάποια συγκεκριμένο κανάλι. Άλλες πάλι φορές μπορεί να παρακολουθείτε μόνο ένα σύντομο βίντεο απλά για να μάθετε κάτι που ψάχνατε. Η google εισάγει τις bumpers ads γι αυτές τις ολιγόλεπτες επισκέψεις σας στο youtube. Είναι τέλειες όταν ο χρήστης βιάζεται και εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να αφιερώσει πολύ χρόνο στο ίντερνετ. 

Τι μπορείτε να κάνετε σε έξι δευτερόλεπτα; Μάλλον περισσότερα από αυτά που νομίζετε. Πολλές μεγάλες εταιρείες ήδη χρησιμοποιούν της bumper ads για να ενισχύσουν την αναγνωρισιμότητα τους.
Οι Bumper ads είναι ένας οικονομικός τρόπος για να προσεγγίσετε το στοχούμενο κοινό σας και να είστε βέβαιοι πως το μήνυμα σας «ακούστηκε» διατηρώντας σας υψηλά στην συνείδηση του καταναλωτή. 
Αν και μικρές λοιπόν στην διάρκεια, ιδιαίτερα επιδραστικές. Η google εξέτασε 300 bumper campaigns αυτόν τον χρόνο και διαπίστωσε πως οι 9 στις 10 αύξησαν τα ποσοστά ανάκλησης του διαφημιζόμενου.

© George Siempos. All rights reserved.